Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Pécsi Galériák

hu
Archív
Pécsi Galériák | Pécsi Galéria

LOKART

Jegytípusok

 • Teljes árú

  1000 Ft

 • Diák

  700 Ft

 • Nyugdíjas

  700 Ft

Archív

LOKART

Jegyinfó

Kb. 60 pécsi alkotó munkáiból nyílt kiállítás a LOKART képzőművészeti fesztivál keretében a Pécsi Galériában és a Művészetek és Irodalom Háza Martyn Ferenc Galériájában. Az alkotások a márciusban kiírt, mozgás tematikájú pályázat legjobbjai.

Az előválogató zsűrit Pinczehelyi Sándor, Szluka Balázs és Fekete Valéria alkotta. A fődíjat odaítélő szakmai zsűri tagjai: Petrányi Zsolt (a Magyar Nemzeti Galéria Jelenkori Gyűjtemény főosztályvezetője), Kozma Zsolt (független kurátor, az Inda Galéria művészeti vezetője - Brüsszel) és Nagy András (Janus Pannonius Múzeum - osztályvezető, főmúzeológus) voltak. A kritikusok díját Nagy Gergely (Artportal főszerkesztője), Százados László (Balkon szerkesztője) és Aknai Katalin (művészettörténész, műkritikus) ítélték oda.

 

A Lokart 300.000 Ft-os fődíját a Zsolnay Örökségkezelő NKft. alapította, amelyet végül három kiállítónak megosztva ítélt oda a szakmai zsűri: Gáspár György Reuptake (Pécsi Galéria), Gyenes Zsolt Lumage (Martyn Galéria) és Makra Zoltán a/series/5 (Pécsi Galéria) munkái lettek a díjazottak.

 

A kritikusok díját Palatinus Dóra nyerte el Lehetséges irányok (Pécsi Galéria) című alkotásával. Ezzel lehetőséget kapott, hogy 2022-ben egyéni kiállítással mutatkozhasson be a Pécsi Galériában.

 

Kiállítási lehetőséget kapott a Martyn Galériában Burkus Judit Story of my life és Vercz Szilvia Kicsinyített mozdulatok című műveik alapján.

 

A rendezvényhez kapcsolódó kiállítások augusztus 15-ig látogathatók a Pécsi Galériában és a Martyn Galériában.

HelyszínPécsi Galériák | Pécsi Galéria

Leírás

Hasonló programok

  Még több program

  Kapcsolódó galériák

  Kapcsolódó hírek