Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Pécsi Galériák

hu
Archív
Pécsi Galériák |

@mindenpecsiszobor

KORTÁRS JUNIOR különkiadás

Jegytípusok

 • Egységesen

  500 Ft

Jegyvásárlás
Archív

@mindenpecsiszobor

KORTÁRS JUNIOR különkiadás

Jegyinfó

A @mindenpecsiszobor Instagram oldal két fiatal pécsi gimnazista, Rajnai Hanna és Százados Ábel kezdeményezése.

A Pécsi Galériák Kortárs Junior múzeumpedagógiai program mindenekelőtt a középiskolásokat kívánja a művészetet érteni tudó fiatal felnőtteké „faragni". Elsősorban a kortárs művészetek tolmácsolását tartjuk küldetésünknek, de az épített örökségünket is fontosnak tartjuk megismertetni.

 

A @mindenpecsiszobor Instagram oldal két fiatal pécsi gimnazista, Rajnai Hanna és Százados Ábel kezdeményezése. Az oldal a pécsi szobrok bemutatására vállalkozott, lelkesedésük töretlen, és az Instagram oldal egyre népszerűbb kortársaik körében és azon túl is. A Kortárs Junior csapata arra vállalkozott, hogy ezt a kezdeményezést élővé varázsolja, és tematikus sétákat indítson útjára.

 

Jegyár: 500Ft

Jegyvásárlás online a Jegymester.hu weboldalon vagy személyesen az Infopontjainkon nyitvatartási időben, illetve a túra megkezdése előtt is lesz lehetőség.

A túra tervezett hosszúsága és időtartalma: 5 km/másfél óra. A program eső esetén elmarad, az előre megváltott jegyek visszaváltására lehetőség lesz.

 

1. séta Belváros

November 19. péntek 15.00 óra.

Indulás és jegyvásárlás: Pécsi Galéria (Széchenyi tér)

 

Jegyek

 

2. séta Uránváros

November 26. péntek 15.00 óra

Indulás és jegyvásárlás: Mecsek Áruház (Jegyvásárlás a túravezetőtől)

 

Jegyek

Hasonló programok

  Még több program

  Kapcsolódó galériák

  Kapcsolódó hírek

  Támogatók