Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Pécsi Galériák

hu

LOKART

2023. június 21. - 25.

A LOKART Pécs város kortárs vizuális művészeti fesztiválja.

 

lokart_web-2

 

A LOKART Pécs város kortárs vizuális művészeti fesztiválja. Első alkalommal 2021-ben, pécsi művészek és az országos szakmai fórumok bevonásával rendeztük meg, támogatva a helyi művészek bemutatkozását a COVID-ot követően. A 2023-as LOKART országos meghívásos kiállítás, amelynek fő eseménye a Zsolnay Negyed m21 Galériájában valósul meg, ugyanakkor a kortárs képzőművészet jelen lesz a Pécsi Galériák kisebb kiállítótereiben, illetve városszerte különböző alternatív helyszíneken is. A fesztivál díszvendégei Pécs partner- és testvérvárosai lesznek, többek között Aix-en-Provence, Lyon és Eszék. A LOKART programkínálatát a Zsolnay Negyedben zenei performanszok, a Sétatéren pedig könnyűzenei koncertek egészítik ki, mivel 2023. június 21. és 25. között a Sétatér Fesztivállal együtt kerül megrendezésre.

 

A szakmai beszélgetéseken megismerkedhetünk a meghívott külföldi városok képzőművészeti eseményeivel, a műkereskedelemmel, a legújabb kortárs művészeti trendekkel, a kortárs művészet témakörét érintő könyvekkel és kiadványokkal.

 

A LOKART hivatalos honlapja: lokart.hu

 

A LOKART Facebook oldala: facebook.com/lokart.pecs

 

Kortárs Junior pályázat: Kortárs Junior – ILLÚZIÓK

 

Rólunk írták 2021-ben: pecsigaleriak.hu/lokart-2021

 

Programfüzet:

 

Galériák

Programok

Ebben az időszakban nem találtunk programot. Próbálja újra a keresést más időintervallumban!

Hírek

Támogatók